Webdesign

Een eigen website hebben voor je bedrijf is in deze digitale tijd onontbeerlijk. En veel hoeft dit alles niet te kosten. Wij maken voor u de website met een zogenaamd cms systeem (cms staat voor content managing system). Samen met u bekijken we wat uw noden zijn, wat voor website u wilt of nodig heeft.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en prijzen, aarzel niet en contacteer ons.

Als cms systeem gebruiken wij standaard drupal.Stap 1 Kennismaking

Kennismaking

Tijdens een eerste kennismaking gaan we na wat uw wensen, idee├źn, verwachtingen zijn voor uw nieuwe, of misschien eerste, website. We bespreken onder meer hoe deze er moet uitzien, strak, speels, de kleuren,... Wat is het onderwerp, is (zijn) het alleen (een) informatieve pagina(s), of moet de inhoud constant aangepast kunnen worden. En we bespreken ook welke factoren een invloed hebben op de prijs van de aanmaak van een nieuwe site.


Stap 2 Layout

Layout

U kan kiezen dat we beginnen van een reeds bestaande voorontworpen layout die we voor u aanpassen, of een die we volledig vanaf nul voor u ontwerpen. We houden hierbij steeds rekening met uw wensen, bedrijfskleuren enz...

Stap 3 De website

website

Is het een standaard, informatieve site waarbij de inhoud niet of slechts zeer beperkt veranderd en dan kan u ons alle teksten, foto's,... leveren en zetten we als op verschillende pagina's zoals een "home", "over ons", en "contacteer ons" pagina.


Stap 4 On lineOnline

Eenmaal uw site klaar en goedgekeurd kunnen we ze online zetten. Hiervoor heeft u een domeinnaam en een hosting nodig. Ook hierbij kunnen we helpen. We hebben verschillende opties en mogelijkheden.